Чип тунинг - Autosolution

Диагностика ремонт на ходова част, двигатели, чип тунинг

Чип тунинг

Ние от Autosolution се занимаваме с чип тунинг, като можем да повишим мощността на вашия автомобил чрез промени в управляващата електроника на двигателя. Автомобилът ви ще притежава повече мощност при по - нисък разход на гориво.


Премахване на DPF, ЕГР, ламбда сонди

Освен физически, те трябва да бъдат премахнати и софтуерно от управляващия блок на двигателя, защото ако това не се направи, автомобилът остава в авариен режим, или продължава да прави регенерационни цикли, а това вдига разходът на гориво и скъсява животът на двигателят на автомобила.


Премахване на EGR клапан

EGR клапанът допринася с това, че в студеното време двигателят може да загрява по-бързо поради това че изгорелите газове които постъпват в мотора са с по-висока темперетура.

Лошото обаче е, че при неправилна работа на клапана, автомобилът губи мощност.

Когато премахнем този клапан получаваме по-голяма чувствителност на педала на газта в ниските обороти, намаля се турбо дупката, намаля се разхода на гориво и няма да се зацапват всмукателните колектори


Премахване на ламбда сонда

Премахването на втора ламбда сонда се налага в случаите, когато е премахнат катализатора на автомобила. Наличието на втора сонда служи да контролира ефективността на катализатора. При загуба на ефективност, индикира диагностична лампа с проблем в катализатора, а в някои случаи може да има и авариен режим на двигателя.


Къде се намираме?

Имейл

  autosolutionvarna@gmail.com

Контакт

  089 578 6191

Адрес

до бул. Цар Освободител, гр. Варна

Контактна форма


Контакт